Što vidjeti i raditi

Otkrijte svoj otok Vis

Aktivan odmor

Ukoliko sat vremena izležavanja na plaži predstavlja maksimum vaše mogućnosti mirovanja, otok Vis je pravo mjesto za Vas! Ljubitelji biciklizma imaju na raspolaganju staze koje se protežu preko cijelog otoka, a nerijetko vode i do plaža kojima se ne može pristupiti automobilom. Samo uzmite kartu u ruke i zaputite se put Huma, Titove špilje, Krušovice i Vele Gomile, Kraljičine špilje, posjetite kriket igralište, saveznički aerodrom, ilirske građevine, rimske terme… Pješačite, vozite bicikl, ronite (…) jer posjetiti Vis i provesti svoje vrijeme isključivo na plaži pravi je grijeh!

Izleti

Posjet okolnim otocima pružit će vam jedinstvene avanture i prizore prekrasnih prirodnih ljepota hrvatskog Jadrana. Nadaleko poznata Modra špilja nalazi se na obližnjem otočiću Wholesale jerseys shop online with free shipping from China Biševu, Zelena špilja na Ravniku, a s otoka Visa možete zaploviti i prema Palagruži, Jabuci, Brusniku i Sv. Andriji. Izleti okolnim otocima pružit će vam ribarenje na brodu, posjet rijetkim i zaštićenim biljnim i životinjskim vrstama i surovu ljepotu udaljenih hrvatskih otoka. Biševo i Modra špilja nezaobilazna su postaja brojnih viških gostiju. Do Cheap NFL Jerseys Sale With 60% Off Free Shipping Enjoy! Biševa možete stići brodskim linijama iz Komiže i provesti dan diveći se ljepoti Modre špilje i uživajući na predivnoj pješčanoj plaži Porat, ribljim specijalitetima i vrhunskom vinu.

Mediteranska hrana

Bilo da svratite u luksuzni restoran, jednu od brojnih tradicionalnih konoba wholesale team jerseys ili seosko domaćinstvo, dočekat će Vas ugodna atmosfera, mirisi lokalnih specijaliteta i bogat jersey wholesale izbor laganih mediteranskih jela spravljenih od svježe ribe i svježih sezonskih namirnica.

Ukoliko se želite i sami okušati u pripremanju ribe na gradele, na raspolaganju ćete uvijek naći Frank Corrado limited jersey jutarnji ulov lokalnih ribara.